سفارش تبلیغ
صبا ویژن
فضیلتها چهارگونه اند : یکی از آنها حکمت است که قوامش اندیشه است . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 8 , ساعت 6:46 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ویروس یابی با استفاده از مدل فضای برداری با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویروس یابی با استفاده از مدل فضای برداری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویروس یابی با استفاده از مدل فضای برداری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویروس یابی با استفاده از مدل فضای برداری با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
تعداد صفحات: 9
چکیده:
یکی از مسائل و مشکلاتی که همواره کاربران و شبکه های کامپیوتری را تحدید می کند وجود بدافزارها و ویروس ها می باشد که با وجود اقدامات پیش گیرنده بسیار همواره اختلال و مشکلات زیادی را برای کابران رایانه بوجود می ورد در این تحقیق قصد بر آن است تا با ارائه الگوریتم فضای برداری راهی نو در راستای مبارزه با این مشکل روزمره کاربران کامپیوتر قرار دهیم. در تحقیق حاضر ابتدا روش هایی که توسط محققان دیگر در زمینه تشخیص بدافزار ارائه شده است مورد بررسی قرار گرفته اند. با بررسی هر کدام از این روش ها، می توان نقاط ضعف و قوت هر کدام را شناسایی کرد و آن را با روش پیشنهاد شده در این پایان نامه مقایسه نمود. در ادامه مدل رفتارهای بداندیش که شامل الگوهای رفتاری بدافزارها می باشد ساخته می شود. جهت ساخت این مدل، 331 بدافزار و 610 برنامه سالم اجرا شده و فراخوانی های سیستمی هر کدام استخراج می شوند. در فاز آموزش تنها از فراخوانی های سیستمی فایل های سالم استفاده شده است و ویژگی های مورد نظر را از آن استخراج کردیم. بمنظور استخراج ویژگی از الگوریتم Prefixspan استفاده شده است و دنباله های تکراری بدست آمده از این مرحله را بعنوان ویژگی استفاده کردیم. در فاز تست همانند فاز آموزش جهت بررسی یک برنامه در حال اجرا، از نرم افزار WinAPIOverride32 استفاده می شود. این نرم افزار می تواند فراخوانی های یک برنامه در حال اجرا را استخراج کند. جهت بررسی یک برنامه، برنامه مورد نظر لازم است که تحت نرم افزار WinAPIOverride32 اجرا شود. در صورتی که تعداد مورد نظری از ویژگی های بدست آمده از فاز آموزش در هریک از فایل های فاز تست دیده شود آن برنامه در حال اجرا به عنوان یک برنامه سالم شناخته شده و در غیر این صورت آن برنامه بعنوان بدافزار شناخته شده می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ